Orgullós de poder decidir el futur del nostre país

VotOrgullós de viure en un país modern i democràtic que avui ha fet història expressant la seva opinió lliurement i sense violència.

Orgullós d’haver participat en un acte de desobediència col·lectiva envers un estat opressor que prohibeix, emparant-se en una Constitució Espanyola que no tenen intenció de canviar, l’exercici dels drets fonamentals, de la llibertat de pensament, d’opinió, d’expressió, del dret a l’associació voluntària i del dret de participació en el govern del seu país, drets que reconeix la Declaració Universal dels Drets Humans:

Article 18
Tota persona té dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió; aquest dret inclou la llibertat de canviar de religió o de creença, i la llibertat, individualment o col·lectivament, en públic o en privat, de manifestar la seva religió o creença per mitjà de l’ensenyament, la pràctica, el culte i l’observança.
Article 19
Tota persona té dret a la llibertat d’opinió i d’expressió; aquest dret inclou el de no ser molestat a causa de les pròpies opinions i el de cercar, rebre i difondre les informacions i les idees per qualsevol mitjà i sense límit de fronteres.
Article 20
  1. Tota persona té dret a la llibertat de reunió i d’associació pacífiques.
  2. Ningú no pot ser obligat a pertànyer a una associació.
Article 21
  1. Tota persona té dret a participar en el govern del seu país, directament o per mitjà de representants lliurement elegits.
  2. Tota persona té dret, en condicions d’igualtat, a accedir a les funcions públiques del seu país.
  3. La voluntat del poble és el fonament de l’autoritat de l’Estat; aquesta voluntat ha d’expressar-se mitjançant eleccions autèntiques, que hauran de fer-se periòdicament per sufragi universal i igual i per vot secret o per altre procediment equivalent que garanteixi la llibertat del vot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.