Jaume Pujadas, amb Tequatre, diu adéu a Antígona a Nova York

Conxi Molons S.C.La companyia de teatre Tequatre va tancar ahir dissabte al Teatre la Gorga de Palamós la seva exitosa gira d’Antígona a Nova York i ja prepara la seva nova gira de Figuretes de vidre per l’any 2015.

Aquesta obra es va estrenar l’11 d’octubre de 2012 al Teatre el Jardí de Figueres

En aquesta darrera representació d’Antígona a Nova York, que sorgeix d’un intercanvi entre GespaTeatre de Palamós i Tequatre, hi va haver la presència de l’autora de la traducció del text de l’anglès al català, Rosanna Rion. La funció d’ahir va acabar amb una col·loqui amb el públic en el qual els actors, directors i la mateixa traductora van desvetllar alguns dels secrets del muntatge d’aquesta obra que ha servit a Tequatre per viatjar per diferents punts del territori.

Hem posat punt i final a aquesta obra per dedicar-nos a girar Figuretes de vidre i Metro durant l’any 2015 i potser 2016. A la vegada, durant l’any 2015 tenim la intenció de presentar un nou projecte teatral que significarà un altre canvi d’estil i un nou graó en la nostra formació teatral” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

El dia 13 de febrer es completarà aquest intercanvi entre les dues companyies. En aquest cas, Gespa Teatre, representarà Dues dones que ballen a la Cate de Figueres a les 21 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *