Jaume Pujadas amb Tequatre i l’obra FIGURETES DE VIDRE seleccionats per la 4a edició de l’Espai A

Figuretes de vidre - Jim i Laura

Figuretes de vidre – Jim i Laura

Només 5 obres de teatre han estat seleccionades d’un total de 23

La companyia de teatre Tequatre comença la preparació de la nova gira de Figuretes de vidre per l’any 2015 amb magnífiques notícies. L’Espai A ha escollit el seu projecte teatral que formarà part dels 18 espectacles del catàleg disponible per a l’any 2015 per els 18 ateneus catalans que participen en aquest cicle que tindrà lloc de febrer a abril del 2015.

Figuretes de vidre - Amanda i Tom 2

Figuretes de vidre – Amanda i Tom 2

Aquest projecte, es va endegar l’any 2011 amb la complicitat de federacions, grups, ateneus i entitats, amb la voluntat de crear un circuit que permetés la visualització de les produccions dels grups amateurs i alhora que es reconegués els teatres dels ateneus com a espais de referència de la creació artística de qualitat. Des de llavors, s’han celebrat tres edicions amb una valoració molt positiva.

Figuretes de vidre - Tom 1

Figuretes de vidre – Tom 1

L’any 2014, Tequatre ja va ser escollida per formar part de l’Espai A i va poder representar Antígona a Nova York a l’Ateneu de Sant Just Desvern.

“El fet que ens hagin seleccionat per a formar part de l’Espai A, és per a nosaltres un gran èxit perquè significa que hem fet un bon treball amb Figuretes de vidre. explica un dels membres de la companyia Tequatre.

Els responsables d’aquest èxit han estat els membres de l’equip: Carme Magester, Ramon Gómez, Ricard Catalan, Cristina Carbonell, Jordi Llongueras, Jaume Pujadas i Àngels Barrientos.

Més informació a:

– Espai A

– Figuretes de vidre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *