Jaume Pujadas representarà ANTÍGONA A NOVA YORK amb Tequatre a la Casa de Cultura de Llançà

35. Tequatre (08-13) - Antígona a NY - Llançà - JP 03-13Aquesta serà l’última representació de l’any 2013

La companyia de teatre Tequatre continua apostant per la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres ara fa prop d’un any.

En aquesta ocasió, serà a la Casa de Cultura de Llançà, on la Companyia empordanesa representarà Antígona a Nova York, el proper diumenge 1 de desembre a partir de les 18 h. El preu de l’entrada en aquesta ocasió és de 5 €.

Des de la seva estrena, Antígona a Nova York ha viatjat per diverses sales i ha estat representada al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona i al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

Després de més d’un any representant Antígona a Nova York, ja toca pensar en altres projectes. De moment acabem l’any amb Antígona a Nova York. A partir del febrer de l’any vinent ja tindrem en marxa un nou projecte que anirem combinant amb alguna representació d’Antígona a Nova York” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Marta Rodeja – Paulie. Àngels Barrientos portarà la part de so i Pere Sànchez serà l’encarregat de la il·luminació.

Més informació a: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.