Jaume Pujadas amb la Companyia Tequatre i l’obra ANTÍGONA A NOVA YORK seleccionades per l’Espai A

Conxi Molons S.C.Aquest és un projecte de la Xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya

La companyia de teatre Tequatre continua recollint èxits amb ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres ara fa prop d’un any.

En aquest cas, ANTÍGONA A NOVA YORK ha estat una de les propostes seleccionades per formar part de la tercera temporada de l’Espai A, que tindrà lloc de febrer a maig del 2014. Aquest projecte, es va endegar l’any 2011 amb la complicitat de federacions, grups, ateneus i entitats, amb la voluntat de crear un circuit que permetés la visualització de les produccions dels grups amateurs i alhora que es reconegués els teatres dels ateneus com a espais de referència de la creació artística de qualitat. Des de llavors, s’han celebrat dues edicions amb una valoració molt positiva.

“Amb Antígona a Nova York vam començar un projecte de professionalització de la companyia Tequatre, sense abandonar el mon amateur, i durant el temps que l’hem anat representant, ens ha donat uns resultats i un bagatge que ens han aportat moltíssim” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

Els responsables d’aquest èxit han estat els membres de l’equip: Carme Magester, Ramon Gómez, Ricard Catalan, Cristina Carbonell, Marta Rodeja, Jaume Pujadas i Àngels Barrientos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *