Jaume Pujadas amb la companyia Tequatre ha representat amb èxit ANTÍGONA A NOVA YORK al Teatre Municipal de Roses

Conxi Molons S.C. La seva gira continua

La companyia de teatre Tequatre ha repetit la bona acollida de la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres ara fa prop d’un any.

En aquesta ocasió, el Teatre Municipal de Roses, ha servit de magnífic escenari per a la representació d’aquesta obra de marcat caràcter social.

Antígona a Nova York ha tornat a rebre elogis dels espectadors, que un cop acabada la funció han tingut la oportunitat de saludar personalment l’equip de Tequatre, i n’han destacat el treball de direcció, l’actuació individual de cadascun dels actors i la seva acurada posada en escena.

Des de la seva estrena, Antígona a Nova York ha viatjat per diverses sales i ha estat representada al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona i al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

Ha estat un luxe poder actuar en el marc excepcional del Teatre Municipal de Roses. L’espai és magnífic i el públic ha acollit molt bé la nostra actuació, estem molt contents de tot el treball que estem fent amb aquesta obra” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre han estat, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. A la part tècnica, Àngels Barrientos ha portat la part de so i Jordi Llongueras la il·luminació.

La propera cita de Tequatre i Antígona a Nova York serà el diumenge 1 de desembre a les 18h a la Casa de Cultura de Llançà.

Més informació a: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.