Jaume Pujadas, amb Tequatre, serà aquest proper diumenge al teatre de Sarrià (Barcelona) per representar FIGURETES DE VIDRE

Figuretes de vidre - Amanda i Tom 2

Figuretes de vidre – Amanda i Tom 2

L’actuació serà diumenge a les 6 de la tarda i serà la segona cita del cicle Espai A en la qual participarà Tequatre.

Aquesta serà la primera vegada que la companyia Tequatre actuarà a la capital catalana i ho farà en un renovat teatre de Sarrià que va inaugurar la reforma el 19 de gener d’aquest 2015.

“L’any passat havíem d’actuar en aquest teatre però vam haver d’anul·lar l’actuació per culpa de la coincidència amb el partit de final de lliga. Ens fa una gran il·lusió poder trepitjar l’escenari d’un teatre totalment renovat però que conserva l’essència del teatre de tota la vida.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

Amb aquesta obra, Tequatre ha fet un gir complet en el seu estil, passant dels gags i l’humor de Retalls i La llegenda del Bruel i, de la tragicomèdia d’Antígona a Nova York, a un nou proposta molt més dramàtic que ha comportat un gran treball d’emocions per als actors de la companyia.

En aquest cas, Tequatre ha treballat també amb l’escenografia, creant un espai a 2 nivells, que també aporta un plus a l’obra.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Més informació a: www.teatredesarria.entitatsbcn.net 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *