Jaume Pujadas, amb Tequatre, ha començat amb èxit la gira 2015 de FIGURETES DE VIDRE a Montcada i Reixach

Figuretes de vidre - Jim i Laura

Figuretes de vidre – Jim i Laura

Aquest dissabte van actuar a la Unió Mas Rampinyo en la primera actuació del cicle Espai A de la població.

Després de l’estrena al Teatre Municipal el Jardí de Figueres i de la seva representació a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries durant la primera meitat de l’any 2014, la companyia de teatre Tequatre ha tornat a emprendre la gira de Figuretes de Vidre una adaptació de l’obra The Glass Menagerie de Tennessee Williams.

Segons els organitzadors de l’esdeveniment, les inclemències meteorològiques van provocar que no s’emplenés la sala, però un públic molt implicat i coneixedor del teatre, la majoria membres del grup de teatre local Grup de Teatre TEA345, va aplaudir de valent al final de la representació de la companyia Tequatre.

“Ens hem sentit molt ben acollits en tot moment per el personal de la Unió Mas Rampinyo que ens ha ajudat en tot moment. A l’hora d’actuar, l’entrega del públic es notava i això ha fet que hi haguessin molt bones vibracions i els actors se sentissin molt bé en escena.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre han estat, per ordre d’aparició: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas han tornat a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació ha anat a càrrec de Jordi Llongueras.

Més informació a: https://launiodemasrampinyo.wordpress.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *