Jaume Pujadas, amb Tequatre, representarà FIGURETES DE VIDRE a la Casa de Cultura de Llançà

Figuretes de vidre - Jim i Laura

Figuretes de vidre – Jim i Laura

Serà el proper dissabte 24 d’octubre a les 8 del vespre

Després de l’estiu, Tequatre reprendrà la seva gira per Catalunya de l’obra Figuretes de vidre de Tennessee Williams i visitaran la Casa de Cultura de Llançà, on també hi van representar, en el seu moment, Retalls i Antígona a Nova York.

Les entrades anticipades, ja es poden comprar al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Llançà al preu de 5 €.

“Aquesta és una actuació que ens agrada especialment, perquè sempre ens hem sentit molt ben acollits a la Casa de Cultura de Llançà.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

El repartiment de Figuretes de vidre està format per: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *