Èxit de FIGURETES DE VIDRE a la Casa de Cultura de Llançà

Figuretes de vidre - Laura

Figuretes de vidre – Laura

Més de 100 persones van assistir a la representació d’aquest dissabte

El públic va rebre amb un clamorós aplaudiment als actors de Tequatre un cop acabada la representació que es va fer aquest dissabte a la Casa de Cultura de Llançà.

Aquesta és la tercera vegada que Tequatre actua a la Casa de Cultura de Llançà i cada vegada ha estat més important la presència de públic que els ha anat a veure.

“Aquest és un espai en el que ens agrada molt actuar i això s’ha notat durant tota la funció. Es notava que el públic estava molt atent. Ha estat una de les nostres millors actuacions i al final, els aplaudiments ens han transmès que nosaltres també havíem agradat molt al públic” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

El repartiment de Figuretes de vidre està format per: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

La propera actuació de Tequatre serà al Teatre el Centre d’Arbúcies el dia 28 de novembre a les 22 h., dins el marc del TeatreFest. Venda d’entrades anticipades, una setmana abans a “La Gabella” al preu de 8 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *