Tequatre participarà diumenge al 45è Concurs “Premi Vila d’Arenys de Mar 2017”

Clica a la imatge per accedir a més informació

La propera cita d’Un marit ideal serà aquest proper diumenge 12 de febrer de 2017 a les 6 de la tarda al Teatre dels Seràfics d’Arenys de Mar.

“Continuem viatjant per Catalunya per participar en concursos i mostres de teatre amateur. Això ens fa molt feliços i estem molt motivats per participar-hi”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, a més, la Xarxa de Comunicació Local enregistrarà l’obra per emetre-la durant l’any 2017 a través de la seva xarxa de televisions locals.

Com és habitual, el repartiment està format per Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí, Ricard Catalan, Sílvia Cotta, Cristina Carbonell i Carme Magester. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos que també realitzarà el control de so de l’espectacle. En aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Sisco Satorres.

Un marit ideal, tot i estar escrita en una altra època, relata fets i situacions que es poden adaptar a l’època actual i per això Tequatre ha volgut portar a una època més contemporània l’obra escrita per Oscar Wilde i traduïda al català per Jordi Sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.