Tequatre participarà diumenge al 45è Concurs “Premi Vila d’Arenys de Mar 2017”

Clica a la imatge per accedir a més informació

La propera cita d’Un marit ideal serà aquest proper diumenge 12 de febrer de 2017 a les 6 de la tarda al Teatre dels Seràfics d’Arenys de Mar.

“Continuem viatjant per Catalunya per participar en concursos i mostres de teatre amateur. Això ens fa molt feliços i estem molt motivats per participar-hi”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, a més, la Xarxa de Comunicació Local enregistrarà l’obra per emetre-la durant l’any 2017 a través de la seva xarxa de televisions locals.

Com és habitual, el repartiment està format per Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí, Ricard Catalan, Sílvia Cotta, Cristina Carbonell i Carme Magester. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos que també realitzarà el control de so de l’espectacle. En aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Sisco Satorres.

Un marit ideal, tot i estar escrita en una altra època, relata fets i situacions que es poden adaptar a l’època actual i per això Tequatre ha volgut portar a una època més contemporània l’obra escrita per Oscar Wilde i traduïda al català per Jordi Sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *