Jaume Pujadas amb Tequatre estrenarà “Un marit ideal” aquest cap de setmana al Teatre el Jardí de Figueres

CartellLa companyia Tequatre comença les activitats del seu desè aniversari amb l’estrena aquest divendres d’Un marit ideal d’Oscar Wilde al teatre el Jardí de Figueres.

Durant el cap de setmana es faran quatre representacions, divendres i dissabte a les 21h. i dissabte i diumenge a les 18h. La venda d’entrades està tancada perquè totes les localitats estan esgotades.

Aquesta és una nova proposta de teatre de sala que la companyia empordanesa afronta amb molta il·lusió perquè significa un nou repte per a la jove companyia formada l’any 2006.

El seu recorregut en el teatre de sala està format per les obres Retalls, espectacle de creació pròpia a partir de textos diversos, Antígona a Nova York i Figuretes de vidre. A part d’aquestes obres, Tequatre també ha realitzat diversos espectacles de carrer i ha participat en diversos festivals i mostres teatrals.

Amb Un marit ideal, Tequatre ha incorporat noves actrius al seu elenc i ha fet un nou procés de creació, adaptant el text original d’Oscar Wilde, traduït per Jordi Sala, per portar-lo a una època més contemporània.

En aquest cas, el repartiment està format per Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí, Ricard Catalan, Sílvia Cotta, Cristina Carbonell i Carme Magester.

La direcció ha anat a càrrec d’Àngels Barrientos, que també durà el control de so durant les representacions i, el disseny de la il·luminació i el seu control van a càrrec de Jordi Llongueras.

Un marit ideal, tot i estar escrita en una altra època, relata fets i situacions que es poden adaptar a l’època actual.

Etiquetes: #tequatre #unmaritideal

Més informació: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *