Tequatre representarà aquest divendres “Un marit ideal” a Sant Climent Sescebes

16-11-05-tequatre-marit-ideal-foto-estudi-rosell-piera-051-2rL’actuació serà a les 10 de la nit a la Sala de la Societat

Emmarcada en els actes de la Festa d’hivern de Sant Climent Sescebes, l’elenc empordanès portarà a l’escenari l’obra d’Oscar Wilde “Un marit ideal”, en la que serà la seva segona actuació de la gira, que van encetar fa quinze dies a Piera.

“Actuar en els pobles de la nostra comarca ens fa molt feliços perquè ens permet apropar el nostre teatre a gent que coneixem i que no van poder venir a l’estrena”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquest cas, el repartiment està format per Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí, Ricard Catalan, Sílvia Cotta, Cristina Carbonell i Carme Magester. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos.

Un marit ideal, tot i estar escrita en una altra època, relata fets i situacions que es poden adaptar a l’època actual i per això Tequatre ha volgut portar a una època més contemporània l’obra escrita per Oscar Wilde i traduïda al català per Jordi Sala.

02-cartell-sant-climent-sescebes-tq-11-15 Festa Major Sant Climent Sescebes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *