Tequatre forma part dels millors grups de teatre de les comarques de Girona

L’obra “Un marit ideal” d’Oscar Wilde els ha catapultat a la 2a categoria de la Campanya de Teatre Amateur de les comarques de Girona.

La companyia Tequatre ha entrat per la porta gran en la 3a edició de la Campanya de Teatre Amateur de les comarques gironines ocupant la 4 posició de les 21 companyies que es van presentar a la selecció.

Campanya de Teatre 2017El jurat, format per professionals del teatre i de la cultura de les comarques de Girona, ha escollit 15 companyies que conformen el catàleg 2017 de la Campanya de Teatre Amateur.

Enguany l’organització ha establert una nova divisió de les companyies en 3 categories, que signifiquen l’actuació subvencionada en 5, 4 o 3 municipis de la demarcació de Girona.

En el primer grup han estat escollides les companyies: Grup de Teatre el Mirall, l’Aula de Teatre de la Universitat de Girona i Increixendo.

En el segon grup, les companyies escollides han estat: Tequatre, Teatre de Contacte i Safareig-La Perduda.

En el tercer grup s’hi han encabit les 9 companyies restants que formen part de la Campanya de Teatre Amateur 2017.

L’organització ha destacat la millora general en la qualitat de les obres presentades, amb un alt nivell interpretatiu i, en alguns casos, cert risc, ambició artística i nivell tècnic elevat de les propostes.

Més informació: Campanya de Teatre 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *