Tequatre vol agrair a totes les persones que han col·laborat en l’estrena d’Un marit ideal

02. Tequatre (02-16) - Marit ideal - Figueres - F - JP 03-15La companyia Tequatre ha començat a celebrar el seu desè aniversari amb l’estrena d’Un marit ideal d’Oscar Wilde al teatre el Jardí de Figueres el dia 15 d’abril de 2016.

L’estrena d’aquesta obra ha estat el primer dels actes que commemoren el seu 10è aniversari

Per a dur a terme aquest projecte teatral ha calgut la participació de moltes persones, empreses i institucions que han contribuït, cadascuna a la seva manera, a fer que aquest projecte es converteixi en realitat.

En primer lloc, cal agrair a les institucions que, any rere any, donen suport als projectes de Tequatre: Diputació de Girona, Ajuntament de Figueres i Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Les empreses i institucions que ajuden a Tequatre en el seu dia a dia són: BzzzBox, Casino Menestral Figuerenc i Rocktail Empordà.

També cal agrair a Empordà, Hora Nova, Empordà Televisió, i Tramuntana Televisió la publicitat que han fet d’aquest espectacle i a Diego Espada, Alícia Bada, Borja Balsera i Carles Pujol per l’edició de les fotos i el vídeo de l’espectacle.

En aquest espectacle també han col·laborat: Puig Giralt Confeccions i Tecnomàtic.

Agrair especialment a l’equip tècnic del Teatre Municipal el Jardí i de Figueres a Escena, encapçalats per el seu director Salvador Torres, per l’ajut en tot moment en la venda d’entrades, la difusió, el muntatge de l’equipament, de les grades i de l’escenografia del nostre muntatge teatral. També volem agrair la seva tasca a l’equip de Freelance Models encapçalat per l’Alberto Márquez.

Pel que fa a la part tècnica, cal agrair l’esforç de Jordi Rodeja que ha estat l’encarregat de fer realitat les idees que hem tingut de l’escenografia, a Xavi Sais per ensenyar-nos una mica de teatre, a Jordi Sala per permetre’ns utilitzar la seva traducció del text original d’Oscar Wilde, a Jordi Llongueras per fer possible la il·luminació de l’espai escènic, a Juli Sanjuan per ajudar-nos a muntar l’escenografia i a Quimeta Llorens per ajudar-nos a fer els últims retocs en el vestuari.

Finalment, cal agrair l’esforç de tots els components de Tequatre en aquest espectacle: Àngels Barrientos a la direcció i el control de so i, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí, Ricard Catalan, Sílvia Cotta, Cristina Carbonell i Carme Magester a l’escena.

I, evidentment, no podem deixar d’agrair al públic que ens ha vingut a veure durant els 3 dies de representacions, prop de 500 persones que no s’han volgut deixar perdre l’estrena d’Un marit ideal.

Etiquetes: #tequatre #unmaritideal

Més informació: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *