Jaume Pujadas, amb FIGURETES DE VIDRE de Tequatre, tanca el XXVII Concurs de grups amateurs “Ciutat de Tàrrega”

Figuretes de vidre - Amanda i Tom 2

Figuretes de vidre – Amanda i Tom 2

Unes 250 persones van assistir a la representació a l’ateneu de Tàrrega

La gira de Figuretes de Vidre de Tequatre va passar ahir per terres lleidatanes tancant la XXVII edició del Concurs de grups amateurs que es celebra en la capital del teatre professional de Catalunya.

El públic, acostumat a veure espectacles de caire professional va oferir una gran ovació al final de l’espectacle i va destacar-ne la posada en escena.

“Estem molt contents perquè ser presents en aquest concurs ja és un gran èxit. De 60 companyies que es van inscriure al concurs, només 6 van ser escollides per a formar-ne part. Nosaltres hem estat una de les companyies escollides i això ja significa un orgull per a nosaltres.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

Tequatre tornarà a l’escenari el diumenge 12 d’abril a les 18 hores a l’Ateneu de Torrelles de Llobregat, dins el cicle Espai A.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre tornaran a ser, per ordre d’aparició: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Més informació a:

http://www.bat-teatre.net

http://www.ateneutorrellenc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *