Jaume Pujadas, amb FIGURETES DE VIDRE de Tequatre, recull 5 premis del XXVII Concurs de grups amateurs de teatre “Ciutat de Tàrrega”

06. Tequatre (06-15) - Premis Tàrrega - F - JP 03-15El Grup de Teatre Bat de Tàrrega organitza cada any un dels més prestigiosos concursos de teatre amateur de l’àmbit nacional on després d’una difícil selecció d’entre més de 60 companyies inscrites, tan sols 6 obres són seleccionades per participar en el concurs. Aquest fet per si sol, ja és un premi, però a més la Companyia Tequatre ha recollit 5 guardons en aquesta edició del concurs.

Els premis que ha guanyat FIGURETES DE VIDRE de Tequatre han estat:

1r premi al millor muntatge

2n premi a la millor obra

2n premi a la direcció per a Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

2n premi al millor actor principal per a Jaume Pujadas

2n premi al millor actor secundari per a Ramon Gómez

“Estem molt contents d’aquests premis perquè no fan més que demostrar que la constància i l’esforç donen els seus fruits. Tequatre és una companyia jove que contínuament s’ha anat marcant reptes i els ha anat superant. Aquests premis no fan més que avalar el treball ben fet.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

El repartiment de FIGURETES DE VIDRE està format per: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras. També ha comptat amb la col·laboració de Sisco Satorres en el control de llums de les darreres funcions.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *