Figuretes de vidre de Tequatre és una de les 15 obres seleccionades per a la campanya de Teatre Amateur de les Comarques Gironines

05. Tequatre (06-15) - Campanya de teatre amateur - P - JP 03-15Aquesta és una iniciativa de la Casa de Cultura de Girona i de l’Agrupació Teatral Amateur Gironina

La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona promou, a partir d’aquest any 2015, una campanya per promoure el teatre amateur a les comarques gironines, de manera que els municipis i els grups de teatre locals puguin, d’una banda, programar teatre amateur i de l’altra, rebre un impuls a la realització d’obres per part dels grups de teatre.

Amb aquesta finalitat la Casa de Cultura de la Diputació de Girona ha elaborat un catàleg de 15 obres, entre les quals hi ha Figuretes de vidre de la Companyia Tequatre, per a què puguin ser programades en el conjunt dels municipis de les comarques gironines.

El jurat ha estat format per membres de la Diputació de Girona, la Casa de Cultura de Girona, la Federació Teatral Amateur Gironina, el Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG), el Teatre Municipal de Girona i el Centre de Formació Teatral el Galliner.

“Una altra vegada la nostra feina es veu recompensada amb la selecció de la nostra obra per part del jurat de la primera campanya de teatre amateur de les comarques gironines. Aquesta és una prova més que el treball ben fet dóna els seus fruits.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

Tequatre tornarà a l’escenari el diumenge 12 d’abril a les 18 hores a l’Ateneu de Torrelles de Llobregat, dins el cicle Espai A.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre tornaran a ser, per ordre d’aparició: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació és a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Més informació a:

http://www.casadecultura.cat/contingut/101/campanya-de-teatre-amateur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *