XXIV Festival Terra de Trobadors

SONY DSCS’ha acabat la XXIV edició del Festival Terra de Trobadors, i ara és un moment trist i a la vegada feliç d’aquells que et depara la vida.
Trist perquè s’ha acabat i haurem d’esperar 363 dies per tornar-hi i feliç perquè crec que podem parlar d’un nou èxit d’aquesta festa.
Han estat moltes hores de treball i molts d’esforços de molta gent que treballa a l’ombra, de gent que té ganes de fer les coses ben fetes, de fer que el Festival Terra de Trobadors sigui referent en l’activitat festiva i cultural dels Països Catalans.
Estar en l’equip que comanda la nau d’un Festival com aquest, em fa sentir orgullós del resultat obtingut.
Nosaltres, des de dins hem vist moltes coses que cal millorar, que cal canviar, que cal aprendre, ara és el millor moment per pensar-hi i prendre nota de tot.
Ens queden 363 dies de treball per fer el 25è aniversari d’aquesta festa arrelada i consolidada que ha de durar molts més anys.
I segur que durarà molts anys gràcies a l’esforç, passió i dedicació de cadascuna de les persones que fan que això rutlli: polítics, personal de l’Ajuntament i de totes les empreses municipals, Policia Local, voluntaris, serveis mèdics, artistes, persones de les entitats i associacions de la vila, vilatans i vilatanes, públic assistent… tots i cadascún dels que se senten una miqueta seu el Festival Terra de Trobadors.
Sense voler-me oblidar de ningú, gràcies a tothom i ens veiem l’any vinent a la XXV edició del Festival Terra de Trobadors.
Sou els millors!
Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *