Jaume Pujadas amb Tequatre representarà per última vegada Antígona a Nova York, en aquest cas al Teatre la Gorga de Palamós

Conxi Molons S.C.El proper 1 de novembre, a les 20,30h. la companyia Tequatre de Figueres oferirà una representació del seu muntatge Antígona a Nova York, de Janusz Glowacki al teatre La Gorga de Palamós.

Aquesta representació forma part d’un conveni d’intercanvi amb GespaTeatre, que portarà el seu muntatge “Dues dones que ballen” a La Cate de Figueres el proper mes de febrer.

Conxi Molons S.C.Antígona a Nova York porta a l’actualitat un relat que té en la seva base el famós mite immortalitzat per Sófocles al segle V aC. El polonès JANUSZ GLOWACKI firma aquest text contemporani i ple de realisme que trasllada la filla d’Edip de Grècia a Nova York. La revisió del mite proposada pel dramaturg converteix a Antígona en Anita, una jove de Puerto Rico que viu en la indigència i que lluita per donar-li a la seva parella un enterrament digne allunyat de les foses comunes dels homeless. En aquesta aventura l’acompanyen altres exiliats que buscaven el seu somni i que han acabat mendicant en un parc de la ciutat.

Conxi Molons S.C.Aquesta representació forma part de la gira d’aquesta obra, estrenada l’any passat per Tequatre, i que ha fet un llarg recorregut, aplegant nombrosos premis en mostres i concursos. Va ser també seleccionada en l’edició de 2013 del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG).

Reserva d’entrades ja disponible a l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós. (Tel. 972 602330)

Font: GespaTeatre

04. Cartell - Antigona a NY (Gira) - TQ 16-12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *