Jaume Pujadas amb Tequatre representarà ANTÍGONA A NOVA YORK a l’ateneu de Sant Just Desvern

05. Cartell - Antigona a NY - Espai A - TQ 14-12Aquesta actuació està inclosa en l’Espai A, projecte de la Xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya

La companyia de teatre Tequatre continua apostant per la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres a l’octubre de 2012.

ANTÍGONA A NOVA YORK ha estat una de les propostes seleccionades per formar part de la tercera temporada de l’Espai A, que té lloc de febrer a maig del 2014. Aquest projecte, es va endegar l’any 2011 amb la complicitat de federacions, grups, ateneus i entitats, amb la voluntat de crear un circuit que permetés la visualització de les produccions dels grups amateurs i alhora que es reconegués els teatres dels ateneus com a espais de referència de la creació artística de qualitat. Des de llavors, s’han celebrat dues edicions amb una valoració molt positiva.

En aquesta ocasió, serà a l’Ateneu de Sant Just Desvern, on la Companyia empordanesa representarà Antígona a Nova York, el proper diumenge 23 de febrer a partir de les 19 h. El preu de l’entrada en aquesta ocasió és de 10 € i 8 € per als socis.

Des de la seva estrena, Antígona a Nova York ha viatjat per diverses sales i ha estat representada al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona i al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

Tot i que a finals de febrer estrenarem al Teatre el Jardí de Figueres la nostra nova producció “Figuretes de vidre” continuem amb la gira “d’Antígona a Nova York” tot i que en breu hi posarem punt i final. Sortir a Barcelona representa un pas més per a la companyia, que s’està consolidant entre les companyies de teatre amateur catalanes” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. Àngels Barrientos portarà la part de so i la il·luminació.

Més informació a: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.