Jaume Pujadas amb Tequatre ha començat la seva gira de FIGURETES DE VIDRE amb èxit de públic

07. Tequatre (03-14) - Figuretes de vidre - Castello - F 001- JP 04-14 Aquest diumenge han actuat a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries davant d’una vuitantena d’espectadors

Després de l’estrena al Teatre Municipal el Jardí de Figueres, la companyia de teatre Tequatre ha començat la seva gira de la seva nova producció Figuretes de Vidre una adaptació de l’obra The Glass Menagerie de Tennessee Williams.

Amb aquesta obra, Tequatre ha fet un gir complet en el seu estil, passant dels gags i l’humor de Retalls i La llegenda del Bruel i, de la tragicomèdia d’Antígona a Nova York, a un nou proposta molt més dramàtic que ha comportat un gran treball d’emocions per als actors de la companyia.

En aquest cas, Tequatre ha treballat també amb l’escenografia, creant un espai a 2 nivells, que també aporta un plus a l’obra.

En el marc de l’Homenatge a la Vellesa que organitza l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha programat aquesta representació amb una assistència d’un públic entregat que ha acollit amb entusiasme el treball de la companyia.

“Per nosaltres ha constituït un repte muntar l’escenografia i la il·luminació en un espai molt més reduït que el que va servir per l’estrena. Gràcies a la col·laboració del personal de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, dels serveis tècnics del Teatre Municipal el Jardí de Figueres i de l’empresa de llum i so Rocktail, hem pogut adaptar-nos i sortir-ne reeixi08. Tequatre (03-14) - Figuretes de vidre - Castello - F 002- JP 04-14ts de la primera cita de la nova gira. El públic ha gaudit i s’ha emocionat amb les peripècies de la família Wingfield i ens ha regalat un clamorós aplaudiment.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre han estat, per ordre d’aparició: Jaume Pujadas – Tom 1, Carme Magester – Amanda, Cristina Carbonell – Laura, Ricard Catalan – Tom 2 i Ramon Gómez – Jim.

Àngels Barrientos i Jaume Pujadas han tornat a compartir la direcció i, el disseny de la il·luminació ha anat a càrrec de Jordi Llongueras.

The Glass Menagerie és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

Més informació a: www.tequatre.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.