Jaume Pujadas representarà amb Tequatre ANTÍGONA A NOVA YORK al Teatre Municipal de Roses

Conxi Molons S.C.La companyia de teatre Tequatre continua apostant per la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres ara fa prop d’un any.

En aquesta ocasió, serà al Teatre Municipal de Roses, on la Companyia empordanesa representarà Antígona a Nova York, el proper diumenge 10 de novembre a partir de les 18 h. El preu de l’entrada en aquesta ocasió és de 10 €.

Antígona a Nova York ha rebut molt bones crítiques per part de la premsa i dels espectadors, destacant-ne el treball de direcció d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas, una acurada posada en escena i una molt bona caracterització dels personatges.

Des de la seva estrena, Antígona a Nova York ha viatjat per diverses sales i ha estat representada al Festival Nacional de Teatre Amateur de Narbona i al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

Amb Antígona a Nova York hem fet un salt qualitatiu en la nostra manera de fer teatre, per Tequatre hi ha un abans i un després d’aquesta experiència. La preparació de l’obra ha representat un esforç considerable per a tots plegats, però el resultat compensa en escreix totes les energies emprades. Amb aquesta obra ens hem posicionat en el món del teatre amateur de qualitat” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. Àngels Barrientos portarà la part de so i Jordi Llongueras serà l’encarregat de la il·luminació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *