Jaume Pujadas actuarà amb Tequatre, que representarà ANTÍGONA A NOVA YORK al Centre Cívic de Vilabertran

Conxi Molons S.C.Es representarà el proper dissabte 9 de març a les 19h

La companyia de teatre Tequatre continua amb la gira d’ANTÍGONA A NOVA YORK, obra que es va estrenar al Teatre el Jardí de Figueres els dies 11, 12 i 13 d’octubre.

En les representacions precedents, la crítica dels espectadors ha estat molt positiva i tant la direcció, com els actors estan molt contents del resultat obtingut després de molts mesos d’assajos.

Una escenografia minimalista amb dos bancs, un fanal i una paperera, entre altres objectes, transportaran al públic a un parc de qualsevol ciutat on les desventures dels protagonistes ens faran adonar que tots som iguals i tots perseguim els mateixos desitjos.

“Amb ANTÍGONA A NOVA YORK representem el problema de la indigència, cada vegada més present entre nosaltres, degut a la crisi mundial. Amb aquesta obra, volem fer pensar a la gent, reflexionar sobre els motius que ens poden portar a aquesta mena d’inframon.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió els actors de Tequatre seran, per ordre d’aparició: Carme Magester – Anita, Ramon Gómez – Policia, Ricard Catalan – Sasha, Jaume Pujadas – El Puça i Cristina Carbonell – Paulie. Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a compartir la  direcció, que ha comptat amb l’assessorament tècnic de Pep Vila i el disseny de l’il·luminació que ha anat a càrrec de Jordi Llongueras.Conxi Molons S.C.

Antígona a Nova York, porta a l’actualitat un relat que té en la seva base el famós mite immortalitzat per Sófocles al segle V aC.

El polonès Janusz Glovacki firma aquest text contemporani i ple de realisme. La revisió del mite proposada pel dramaturg converteix Antígona en Anita, una jove de Puerto Rico que viu en la indigència i que lluita per donar-li a la seva parella un enterrament digne. En aquesta aventura l’acompanyen altres exiliats que, com ella, buscaven el seu somni i que han acabat mendicant en un parc de la ciutat.

Les entrades en aquesta ocasió seran gratuïtes.

09. Tequatre (01-13) – Antígona a NY – Vilabertran – JP 03-13

06. Tequatre (01-13) - Antígona a NY - Vilabertran 001 - JP 03-13

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.