Jaume Pujadas reviurà l’últim discurs de Salvador Allende als Distrets del Galliner

Salvador Allende

L’actor vol fer un homenatge al president de la República de Xile mort durant el cop d’estat militar.

Jaume Pujadas ha realitzat un treball de recerca que l’ha portat a aprofundir en la figura del president de la República de Xile mort durant el cop d’estat militar que va succeir l’11 de setembre de 1973. Per a la posada en escena, no es farà una recreació escènica exacta del que va passar aquell dia, sinó que es pretén aconseguir el clima viscut en els últims moments del cop d’estat on el futur del país i del president ja estaven escrits.

“Aquest és un discurs que des que el vaig escoltar per primer cop em va captivar. La lucidesa de les paraules d’un home a punt d’entregar la seva vida per la causa és impressionant. Teatralment és un llistó molt alt, però tinc ganes de superar-lo.” explica Jaume Pujadas.

Per a realitzar aquest treball, Jaume Pujadas ha rebut assessorament de Ginnette Muñóz, professora i directora de teatre que l’ha ajudat a recrear fidedignament els estats emocionals del personatge.

Els “Distrets” es podran veure dissabte 25 d’abril a dos quarts de sis a l’Auditori de la Casa de Cultura de Girona i són treballs realitzats pels alumnes del Galliner per mostrar els seus coneixements al públic.

Per a més informació es pot consultar el programa en format PDF clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *