Tequatre amenitzarà l’Homenatge a la gent gran de Viladamat amb l’obra “Ens ha caigut la sogra”

Tequatre serà el proper diumenge 5 de maig, a les 17 h. l’encarregada d’amenitzar l’Homenatge a la gent gran de Viladamat amb l’obra Ens ha caigut la sogra.

“Aquesta és una obra que agrada molt a la gent perquè se senten identificats amb els personatges i amb la trama de l’obra. Per això la gent riu molt i s’ho passa molt bé”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, el repartiment està format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí i Marta Juan. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle serà a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Sisco Satorres.

Foto: Diego Espada

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Més informació: http://www.tequatre.org/activitat/enshacaigutlasograviladamat/