Se’ns presenta un cap de setmana mogudet! Feu espai a les vostres agendes i veniu a passar una bona estona amb nosaltres. Dissabte 13 a la #casadeculturadellançà Venda d’entrades a https://llanca.ticketara.com/esdeveniment/teatre-no-hi-ha-lladre-que-per-be-no-vingui/2107Diumenge 14 al #centreagricolaisocial de #fortia Taquilla inversaUs hi esperem!!!

Se'ns presenta un cap de setmana mogudet! Feu espai a les vostres agendes i veniu a passar una bona estona amb nosaltres. Dissabte 13 a la #casadeculturadellançà Venda d'entrades a https://llanca.ticketara.com/esdeveniment/teatre-no-hi-ha-lladre-que-per-be-no-vingui/2107Diumenge 14 al #centreagricolaisocial de #fortia Taquilla inversaUs hi esperem!!!
Se'ns presenta un cap de setmana mogudet! Feu espai a les vostres agendes i veniu a passar una bona estona amb nosaltres. Dissabte 13 a la #casadeculturadellançà Venda d'entrades a  https://llanca.ticketara.com/esdeveniment/teatre-no-hi-ha-lladre-que-per-be-no-vingui/2107Diumenge 14 al #centreagricolaisocial de #fortia Taquilla inversaUs hi esperem!!!