Tequatre representarà “Ens ha caigut la sogra” a Franciac

Foto: Diego Espada

Tequatre tornarà a representar l’obra Ens ha caigut la sogra el proper divendres 13 de setembre de 2019, a les 22 h. a la Festa Major de Franciac.

“Ens agrada molt que ens hagin escollit per actuar a Franciac, és un poble que s’estima molt el teatre i així ens ho ha demostrat en les trobades prèvies per preparar la funció. Volem que el públic s’ho passi molt bé i ompli la pista polivalent”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, el repartiment està format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas i Ma. Àngels Galí. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle serà a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Jordi Llongueras.

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Clica a la imatge per obtenir més informació