Tequatre representarà “Ens ha caigut la sogra” a Castelló d’Empúries

Tequatre tornarà a representar l’obra Ens ha caigut la sogra el proper diumenge 16 de juny, a les 19 h. a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries amb taquilla inversa.

“Aquesta és una de les representacions que ens fa una il·lusió especial, atès que, és un dels llocs on es van gestar els inicis de la companyia i la Sala Municipal és un espai escènic que porta molt bons records a la majoria dels components del grup”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, el repartiment està format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí i Marta Juan. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle serà a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Jordi Llongueras.

Foto: Diego Espada

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Més informació: http://www.tequatre.org/activitat/enshacaigutlasogracastellodempuries/