Tequatre participarà a diverses activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi

Tequatre serà present enguany en dues activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi a Castelló d’Empúries i a Figueres.

El dijous 18 d’abril serà a la inauguració de l’exposició “Moments de Sant Jordi” que es durà a terme a les vuit del vespre al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries amb la lectura de textos de Joan Brossa.

Aquesta activitat, que forma part del Club de lectura “Llegir el teatre” organitzat per la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, serà compartida amb el Grup de Teatre Esplais, que llegirà textos de Teresa Pàmies, i amb el grup O2 Trio que acabarà l’activitat amb un concert de música jazz. L’exposició es podrà visitar fins el dimecres 24 d’abril i que està inclosa dins la programació de Sant Jordi.

El dimarts 23 d’abril, també participarà en la tradicional venda de llibres i roses que es fa cada any a la Rambla de Figueres, en aquest cas en col·laboració amb el Casino Menestral Figuerenc.

L’horari en que Tequatre serà a la Rambla de Figueres serà de les 6 a les 8 del vespre, a la parada número 81 ubicada davant de la façana principal del Museu del Joguet de Catalunya.