Tequatre participa al Maig Cultural de Capmany amb l’obra “Ens ha caigut la sogra”

Tequatre representarà Ens ha caigut la sogra el proper diumenge 19 de maig, a les 18 h. al Local Social “La Fraternal” en el marc del Maig Cultural de Capmany.

“Aquest és un espai molt acollidor i estem segurs que la proximitat amb el públic farà que, tant ells com nosaltres, gaudim de la representació”, explica un dels membres de Tequatre.

Foto: Diego Espada

En aquesta ocasió, el repartiment està format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí i Marta Juan. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle serà a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Sisco Satorres.

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Més informació: http://www.tequatre.org/activitat/enshacaigutlasogracapmany/