Tequatre començarà la gira de l’obra “Ens ha caigut la sogra” participant al 24è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada

Tequatre tornarà a portar als escenaris l’obra Ens ha caigut la sogra després d’estrenar-la exitosament a Figueres el mes de novembre passat.

En aquesta ocasió, l’Auditori de Santa Coloma de Farners serà el marc en el qual s’iniciarà la gira de la companyia el proper diumenge 17 de febrer a les 18.15 h.

Foto: Diego Espada

“Aquest és un concurs en que ja hem participat anteriorment amb les obres Figuretes de vidre i Un marit ideal i ens hem sentit sempre molt ben acollits pel seu públic. El primer bolo sempre és especial perquè l’obra es transforma i s’adapta a un nou espai que, sovint, és diferent del lloc on es va estrenar originalment”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, el repartiment està format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí i Marta Juan. La direcció de l’obra és a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle serà a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completa el tècnic de llums Sisco Satorres.

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Més informació: http://www.tequatre.org/activitat/enshacaigutlasograsantacolomafarners/