Tequatre comença amb èxit la gira de l’obra “Ens ha caigut la sogra” amb una gran rebuda del públic de Santa Coloma de Farners

Tequatre ha encetat la gira de l’obra Ens ha caigut la sogra de la millor manera possible, amb l’Auditori de Santa Coloma de Farners ple a vessar i amb un públic molt entregat que va valorar molt positivament la seva posada en escena en el marc del al 24è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada.

Foto: Diego Espada

“Ens ho vam passar molt bé a l’escenari i el públic es va divertir moltíssim a platea. És un plaer actuar enmig de les riallades de la gent, això motiva molt als actors i es crea un clima que afavoreix l’actuació”, explica un dels membres de Tequatre.

En aquesta ocasió, el repartiment era format per Cristina Carbonell, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, Ma. Àngels Galí i Marta Juan. La direcció de l’obra va a càrrec d’Àngels Barrientos i Jaume Pujadas.

El control de so de l’espectacle era a càrrec d’Àngels Barrientos i, en aquesta ocasió, l’equip el completava el tècnic de llums Sisco Satorres.

Ens ha caigut la sogra és una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse que només desitgen viure sols al seu niuet d’amor, cosa que no sempre aconsegueixen.

En el transcurs de l’obra, ambientada en aquesta ocasió a la Barcelona dels anys ’70, l’autor condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d’una trama, en la qual, els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i divertida.

Més informació: http://www.tequatre.org/activitat/enshacaigutlasograsantacolomafarners/