Jaume Pujadas participarà amb Tequatre a Festa del Batre ’11 de Llagostera

La companyia de teatre altempordanesa Tequatre ha preparat una adaptació d’algunes llegendes autòctones sota els títols “Espectacle de llegendes”

La companyia de teatre Tequatre oferirà el seu habitual teatre de carrer, amb un toc d’humor, en els qual es recopilen històries referents al municipi i centrades en el món de la pagesia i els costums locals de Llagostera.

L’espectacle “Espectacle de llegendes” es representarà el diumenge 24 de juliol a les 8 del vespre, al Parc de l’Estació de Llagostera, inclosos en una programació plena d’activitats de tot tipus

“Cada vegada tenim més oportunitats d’actuar pel territori. És un plaer, en temps de crisi, rebre la trucada d’algú que ha sentit a parlar dels nostres espectacles i que vol que actuem en la seva festa.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió Tequatre comptarà amb la participació de Jaume Pujadas, Carme Magester i Ricard Catalan interpretant tots ells diversos papers. Àngels Barrientos i Jaume Pujadas tornen a ser els encarregats de la direcció.

“Espectacle de llegendes”, és una comèdia creada a partir de La llegenda d’El Bruel i està adaptada a tots els públics i s’utilitzen diverses tècniques per captivar l’espectador, fer-lo pensar i riure una estona.

Nota de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *