Jaume Pujadas actuarà amb Tequatre a la 14a Fira del blat, la farina i el pa de Castelló d’Empúries

L’actor Jaume Pujadas participarà amb la companyia de teatre altempordanesa Tequatre que ha preparat una adaptació d’algunes llegendes autòctones sota el títol “En Pepet i les aventures del pa”.

La companyia altempordanesa de teatre Tequatre oferirà el seu espectacle de carrer, amb un toc d’humor, en el qual es recopilen històries referents al municipi i centrades en el món del blat, la farina i el pa.

L’espectacle es representarà el dia 12 de juny a 2/4 de 5 del la tarda a la llotja de la Plaça Joan Alsina, espai que ocupa la fira de productes relacionats amb la fira.

“Parlar de temes locals i donar-los a conèixer arreu és una gran satisfacció. Estem portant la història castellonina a punts molt diversos i a tot arreu agrada.” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió Tequatre comptarà a més de la participació de Jaume Pujadas en el paper de Narrador, Esperit, Pepet i Gap, amb Carme Magester en el paper de Narradora, Pregoner i Pag, i Ricard Catalan interpretarà el Moliner. Àngels Barrientos ha codirigit aquesta adaptació amb el mateix Jaume Pujadas.

“En Pepet i les aventures del pa” és un conte adreçat a tots els públics i s’utilitzen diverses tècniques per captivar l’espectador, fer-lo pensar i riure una estona.

Nota de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *