“El secret de la humanitat” guanya 2 premis a la primera edició dels Premis CinèTIC

Un grup d’alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Escola Paula Montal – Escolàpies de Figueres s’endú els premis al millor storyboard i al millor estilisme.

Helena Junyer, Mariona Junyer, Clara Lluansí, Georgina Pou, Laia Tremoleda, Marta Rodeja, Marc Rodeja, Eduard Rodeja, Ariadna Riu i Anna Subirós, amb la col·laboració de Jaume Pujadas en la veu en off, són els guanyadors d’aquests dos premis obtinguts amb el curtmetratge anomenat “El secret de la humanitat” que tracta l’origen dels problemes de l’ésser humà.

Durant 4 setmanes, aquest grup d’alumnes de l’Escola Paula Montal – Escolàpies de Figueres va dedicar tot el seu temps lliure a treballar en el guió, l’storyboard, el vestuari, el rodatge i l’edició del curtmetratge que finalment van presentar a concurs.

“Estem molt contents dels premis obtinguts, volem agrair el suport dels mestres de l’escola i de tota la gent que ens ha animat a fer aquest curt.” explica una de les alumnes que ha rebut els guardons.

Per altra banda, Xavier Punset i Miquel Arrabal, també alumnes de l’escola Paula Montal – Escolàpies, han estat finalistes al millor muntatge amb el curtmetratge “L’ós Benny”.

Vídeo de TV3

A continuació, tots els guanyadors i guanyadores d’aquesta primera edició dels Premis CinèTIC.

Millor guió Després del drac, Col·legi Sant Marc de Sarrià
Millor storyboard El secret de la humanitat, Escolàpies Paula Montal
Millor estilisme El secret de la humanitat, Escolàpies Paula Montal
Millor muntatge Roig, el cabells vermells, Institut Escola Oriol MartorellFinalista: L’ós Benny, Escolàpies Paula Montal
Millor qualitat tècnica Entelèquia, Institut Escola Oriol Martorell
Millor actriu Laura Peribáñez, per Entelèquia, Institut Escola Oriol Martorell
Millor actor Litus Recoder, per L’infeliç insatisfet, Escola Betània-Patmos
Millor director Ignacio Saladrigas, Col·legi Sant Marc de Sarrià
Millor curtmetratge Una ànima caritativa, Escola Internacional Hamelin Laie

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.