Tequatre representarà Retalls a la programació cultural d’estiu de Riumors

Cartell Retalls - RiumorsLa representació serà el dia 25 de juliol a les 10 de la nit a l’antic pati de l’Ajuntament.

La companyia de teatre empordanesa Tequatre representarà el proper dissabte l’espectacle Retalls amb el qual es va crear la companyia al 2006.

Amb aquesta obra Tequatre va sortir de gira, durant els any 2006 i 2007, per diferents poblacions de les comarques gironines gaudint d’una gran acceptació per part del públic i es va reestrenar durant les Fires i Festes de la Santa Creu a Figueres.

El fet de tornar a posar en escena aquest espectacle no és casual, sinó que respon a l’interès dels components del grup de tornar a fer una gira pels escenaris gironins amb una obra repensada, més agosarada i amb algunes escenes noves.

“Tots els actors i actrius de la companyia hem adquirit experiència durant aquest temps i volem fer una nova versió de l’obra que ens va veure néixer. La gent que l’hagi vista quedarà sorpresa amb les millores que hi hem introduït” explica un dels membres de la companyia Tequatre.

En aquesta ocasió Tequatre estarà format per tres dels components de la formació original: Jaume Pujadas de Castelló d’Empúries, Josep Pujol i Carme Magester de Figueres i la nova incorporació de Cristina Carbonell també de Figueres, que ja ha participat en altres ocasions en espectacles de la companyia.

La companyia també incorpora en aquesta ocasió a Àngels Barrientos en les funcions de directora i a Ramon Gómez com a tècnic i regidor d’escena.

Retalls és una comèdia actual que explica la història d’una vida, formada per un seguit de retalls ben ordenats.

L’obra està adreçada a un públic adult i s’utilitzen diverses tècniques per captivar l’espectador, fer-lo pensar i riure una estona.